A i lejohet agjëruesit të përdorë aparatin që ndihmon frymëmarjen dhe a i prishet agjërimi?

Pyetje-pergjigje-2Pyetje: A i lejohet agjëruesit të përdorë aparatin që ndihmon frymëmarjen dhe a i prishet agjërimi?

Përgjigje: Ajo gjë del nga ky aparat tretet dhe nuk arin në lukth , kështu që themi se nuk ka gjë nëse nëse e përdor duke gjenë agjërueshëm dhe nuk e prishë agjërimin.
Siç thamë më herët : Nuk arinë dicka prej saj në lukthë, pra lejohet të përdorësh duke gjenë agjërueshëm dhe nuk prishet agjërimi.

Përgjigjet: Muhamed Salih el-Uthejmin
Përktheu: Sejfullah Sejfuli

You may also like...