Monthly Archive: March 2014

Mesazhi i mysafirit Tërniqi në Tetovë

Mesazhi i hoxhë Mustafa Tërniqit në Tetovë Ditën e enjte me datë 27.03.2014 sipas paralajmërimit të mëhershëm Sh.Q.Horizonti Plus-Tetovë kësaj radhe pati mysafir hoxhën e nderuar nga Durrësi i Shqipërisë Mustafa Tërniqi. I cili...

Lutja e pranuar – 3

Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve kurse salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin e Allahut Muhamedin, vulën e Pejgamberëve, zotëriun e gjithë  të Dërguarve mbi familjen e tij dhe mbi shokët e...

A ekziston njeriu i gjelbër?

A ekziston njeriu i gjelbër? Pyetje: -Kam dëgjuar nga disa njerëz se ekziston një njeri, me tesha shumë të bardha dhe     ky njeri thirret njeriu i gjelbër, e nëse ky të jep diçka,...