Monthly Archive: May 2014

Asif, kerkoj ndjese…

“Drejtuar taksistit, me të cilin nuk u pajtova në lidhje me vlerën e rrugës dhe vazhdoi pa marrë shperblimin e tij, Të kërkoj ndjese miku im, shpresoj që keqardhja ime të mbërrije tek ju...

Frytet e sinqeritetit – Hutbe – II

Frytet e sinqeritetit:            I Me Emrin e Allahut të Gjithmëshirshmit Mëshiruesit. Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të...

Vlera e muajit Rexhep

  Vlera e muajit Rexhep   Falenderimi i takon Allahut, të Vetmit, Ngadhnjyesit, përshëndetjet paqa e Tij qoftë mbi pejgamberin e zgjedhur , mbi familjen e tij, shokëte tij  të mirë të pastër. Në...