Monthly Archive: November 2014

Disa fjalë mbi ëndrat shqetësuese

Disa fjalë mbi ëndrat shqetësuese Dr. Halid el-Hibshi Shikimi në ëndërr gjarpërin, (në rrethana normale psikologjike) simbolizon armiqësin. Që do të thotë që të kanoset armiqësia nga bota njerëzore dhe ajo djallëzore. E, nëse...

Njerëz me ndikim

Shkruan : Enis Rama Njerëzit si krijesa të Allahut dallojnë në shumë aspekte ndërmjet tyre. Krahas dallimeve të mëdha në dukjet, gjuhët, shijet dhe të ngjashme me to, ata dallojnë edhe më tepër në...