Monthly Archive: March 2017

MIELL PER NEVOJTARET

Projekti ‘’Miell për nevojtarët’’ Pas një përvoje disa vjeçare me nevojtarët e tetovës dhe rrethineës (i disponojmë në listat tona) në veçanti  gjatë muajit të ramazanit dhe kurban bajramit e kemi vënë re se...

TË DUA… NUK ËSHTË VETËM FJALË

TË DUA… NUK ËSHTË VETËM FJALË Thotë Allahu në Kur’an: Ne nuk kemi lënë në Libër pas dore asgjë.[1] Është vërtetuar se Pejgamberi (sala Allahu alejhi ue sel-lem) thotë: Jam begatuar me dashuri ndaj...

PROJEKTI “MIELL PER NEVOJTARET”

Projekti i radhes – Buke per nevojtaret… (Me nga 600 den ne muaj nga paga yte…) Projekti “Miell per nevojtaret” ka per qellim qe te mbuloi rreth 300 familje te listave tona per nevojtare…me...

ME DR SHEFQETIN

ME DR SHEFQETIN U hamenda për një çast ta quaj doktor apo Shefqet. Duke qenë se fjalët e mia janë kundër euforisë dhe veprimeve euforike nuk e quajta thjesht doktor. Shefqetin e njoh prej...