Monthly Archive: May 2017

A janë xhinët shpirtra apo trupa?

Pyetje: “A janë xhinët shpirtra apo trupa?”   Përgjigje: “Me sa duket ata janë të përbërë nga trupa dhe shpirtra. Megjithatë ata kanë mundësinë të shndërrohen. Ata kanë mundësin të depërtojnë nëpër vrima. Profeti...

Bereqeti i sadakasë

Bereqeti i sadakase… Ai ishte i ri dhe i sapo diplomuar për ekonomi dhe biznes, në një universitet shumë të famshëm . Pas diplomimit me rezultate të larta, ai kthehet në vendlindje dhe fillon...