Shoqata humanitare “Agimi i Bamirësisë” drekon me vëllezërit e Diaspores

Dreka me diapsoren 2017… Dje ne restorantin “Gafari” sh.h.Agimi I Bamiresise -Tetove, per se pari here organizoj ne shenje falenderimi “Dreke e Dispores” me miq, hoxhallare dhe xhematli si nga Mergimin ashtu edhe nga...