Monthly Archive: November 2017

Mirësia që nuk harohet…

Miresia qe nuk harohet…   Një punëtor i një fabrike e cila kujdeset për ngrirjen dhe ruajtjen e peshqve. Një ditë prej ditëve të tij të punës përpara se të përfundonte orarin futet në...