Meshira nga shenjat e ihsanit

Meshira nga shenjat e ihsanit… A keni degjuar për Muhamed Ali Rishwan?! Rishwan njihet si legjenda egjiptianase dhe krenaria e arabëve por ishte edhe tema më në zë e botës një herë e një...