Urime festën e Fitër Bajramit

Bajrami-4Urime festën e Fitër Bajramit

Shoq. qytetare Horizonti Plus – Tetovë ua uron festën e Fitër Bajramit me lutej te Allahu se na janë pranuar adhurimet e këtij muaji dhe na janë falur mëkatet.Shpresojmë të kemi aritur në cakun-fundin e maratonit të adhurimeve të muajit të Ramazanitme me sukses, pra të kemi dhënë maksimumin tonë për ta fituar dashurinë e Allahut dhe të jemi pajisur me devotshmërinë e kërkuar.
Allahu i shpërbleft stafin e shoq. për gjitha angazhimet, për donatorët e projekteve të saj, për shpërndarësit e zekatul – fitrit, sofrës, zekatit të ushqimeve dhe mjeteve tjera duke shpresuar që të kemi fituar besimin tuaj duke e kryer amanetin tuaj në vend.
Allahu na bashkoft zemrat tona dhe na dhasht bereqet në këtë rrugë të përbashkët drejt sukseseve të ardhshme.
Mos harojme se nga shenjat e pranimit të Ramazanit tone është vazhdueshmeria në agjërim, pra ti pasojmë 6 ditët e Shevalit të cilat janë nga preferencat e resulullahut s.a.v.s. për pasuesit të tyre.

Stafi i sh.q.Horizonti Plus – Tetovë

You may also like...