A i lejohet ta prishe agjerimin ai që punon punë të rëndë gjatë Ramazanit?

Pyetje - pergjigjePyetje: Çfarë mendoni ju per ate qe eshte me pune te rende , a i lejohet ta prishe agjerimin apo jo?

Përgjigje : lidhur me këtë cështje , që ai ta prishë agjërimin për shkak të punës , mendoj se është haram , nuk lejohet. Nëse nuk mundë ti bëje bashkë punën dhe agjërimin atëhere lë të marrë pushimin në Ramazan kështu që ti mundësohet agjërimi në Ramazan . Kjo , sepse agjërimi i Ramazanit është një prej shtyllave të Islamit , gjë që nuk lejohet të lihet.

Përgjigjet: Muhamed Salih el-Uthejmin
Përktheu: Sejfullah Sejfuli

You may also like...