Apel për ndihmë:DRU PËR NEVOJTARËT

Dru pêr nevojtarêt!

Dhuro Ngrohtësi

Keto dite te ftohta kane bere qe shumice e nevojtareve te jene ne siklet nga i ftohti dhe ne pamundesi per te kaluar naten qete e sado pak te ngrohtesi

Ti ndihmojme sado pak keta familje qe edhe ndergjegjja jone te jete me e paster kur te biem te flejme!

You may also like...