Category: Aktivitete

MIELL PER NEVOJTARET

Projekti ‘’Miell për nevojtarët’’ Pas një përvoje disa vjeçare me nevojtarët e tetovës dhe rrethineës (i disponojmë në listat tona) në veçanti  gjatë muajit të ramazanit dhe kurban bajramit e kemi vënë re se...

PROJEKTI “MIELL PER NEVOJTARET”

Projekti i radhes – Buke per nevojtaret… (Me nga 600 den ne muaj nga paga yte…) Projekti “Miell per nevojtaret” ka per qellim qe te mbuloi rreth 300 familje te listave tona per nevojtare…me...

Projekti i synetimeve bamirëse…

Synetime bamirëse… (për Tetovë, rethinë por edhe më gjërë) Shoqata e mjekve musliman “Etika” organizon synetime falas për disa kategori familjesh: – Jetime – Nevojtarë – raste sociale te gjithe ata që njohin të...

Kurbanat 2015…

Edhe këtë vit si 5 vite me radhë sh.q. Horizonti Plus – Tetovë, pasi bëri mbledhjen dhe prerjen e kurbanave , ditën e diel ajo bëri shpërndarjen e tyre madhe kësaj radhe me një...