Category: Horizonti Plus

Kurbanat 2015…

Edhe këtë vit si 5 vite me radhë sh.q. Horizonti Plus – Tetovë, pasi bëri mbledhjen dhe prerjen e kurbanave , ditën e diel ajo bëri shpërndarjen e tyre madhe kësaj radhe me një...

0

Rreth Nesh

Synimi ynë… Qëllimi i Sh. Q. Horizonti Plus është që të promovojë dhe afirmojë vlera të mirëfillta islame tek popullata e rajonit tonë dhe më gjërë përmes aktiviteteve të ndryshme fetare, edukative, kulturore, duke...