Category: Akide – Besim

A ekziston njeriu i gjelbër?

A ekziston njeriu i gjelbër? Pyetje: -Kam dëgjuar nga disa njerëz se ekziston një njeri, me tesha shumë të bardha dhe     ky njeri thirret njeriu i gjelbër, e nëse ky të jep diçka,...