Category: Namazi

E XHUMA SOT …

1. Gjatë ligjërimit të imamit në Hytbe nuk lejohet të flitet aspak. Ky veprim është i ndaluar fetarisht. Ndërsa folësi e humbet shpërblimin e xhumasë. Madje edhe ai që i thotë atij: “Hesht!” edhe...

A e dëmton namazin të qarët në të?

Pyetje: “Një njeri që e njoh, e të cilin Allahu e ka sprovuar me shumë sprova, çdoherë rri i mërzitur. Për këtë shkak shpesh drejtohet për të falë namaz, bën dua dhe i frikësohet...