Category: Pyetje dhe Përgjigje

Të vjellët a e prishë agjërimin ?

Pyetje: Të vjellët a e prishë agjërimin ? Përgjigje : Nëse njeriu vjellë qëllimisht, agjërimi i prishet ndërsa nëse e bën pa qëllim atëherë nuk i prishet agjërimi. Argumentë për këtë është hadithi që...