Urime festën e Fitër Bajramit

Urime festën e Fitër Bajramit Shoq. qytetare Horizonti Plus – Tetovë ua uron festën e Fitër Bajramit me lutej te Allahu se na janë pranuar adhurimet e këtij muaji dhe na janë falur mëkatet.Shpresojmë...