Çfarë mendoni ju per ate qe eshte me pune te rende, a i lejohet ta prishe agjerimin apo jo?

1 -Pytje pergjigjeÇfarë mendoni ju per ate qe eshte me pune te rende, a i lejohet ta prishe agjerimin apo jo?
Përgjigje: Lidhur me këtë cështje, që ai ta prishë agjërimin për shkak të punës, mendoj se është haram, nuk lejohet. Nëse nuk mundë ti bëje bashkë punën dhe agjërimin atëhere lë të marrë pushimin në Ramazan kështu që ti mundësohet agjërimi në Ramazan. Kjo, sepse agjërimi i Ramazanit është një prej shtyllave të Islamit, gjë që nuk lejohet të lihet.
Përgjigjet: Muhamed Salih el-Uthejmin
Përktheu: Sejfullah Sejfuli

You may also like...