Dru per ngrohje per nevojtaret…

Falenderimi i takon Allahut i cili na e beri te mundeshme qe ta realizojme kete projekt me sukses.
Paqja dhe bekimet e Zotit qofshin mbi ate i cili na mesoi se nuk plotesohet besimi pos duke e dashur per vllezerit tane ate qe deshirojme per veten tone. – thenie e Muhamedit s.a.v.s.
“Nuk ka besuar asnjêri nga jush,perderisa nuk e deshiron për vëllaun e tij atë që dëshiron për veten”
Hadith

Pasi nje kerkese nga nje vlla i yne i njohur per 2-3 m3 per ta kaluar kete pjesen e mbetur te ketij dimri te ftohte, shoq.humanitare “Agimi i Bamiresise” pas nje konsulte e pam te arsyeshme ate dhe nje grup tjeter te nevojtareve ta permbeldhim ne nje projekt me 12 m3 qe ti furnizojme sado pak per kete dimer teper te ftohte…

Elhamdulilah me ndihmen e besimtarëve, te cilet duhet falenderuar pafundesisht ,u mblodhen 600 euro, madje edhe me shume , kjo shumë e cila na e mundesoj blerjen e 12 m3 dru, qe me pas i ndame per 5 familje.

Ska gje me te bukur sesa te dhurosh ngrohtesi ne mesin e njerezve ne keto dite te ftohta.

Pregatiti: Ekrem Rufati

Sekretari i shoq.Agimi I Bamiresise -Tetove.2017-01-15 13.19.150

You may also like...