Iftari i shtruar ne UEJL – Tetove…

Iftari i organizuar nga Sh.H.Agimi i Bamiresise…

Kete vit ne lokacionet e bifes kryesore te Universitetit te Europes Juglindore – UEJL-it sh.h.Agimi i Bamiresise organizoj iftar ku ishin te ftuar mbi 250 mysafir, intelektual, mjek, profesore universitare, persona publik, sportist, mysafir nga diaspora , dashamir, bamires dhe njerez human te shume lemive…

E gjitha kjo kishte per nje qellim…e qellimi ishte ti falenderojme te gjithe kontribuesit e projekteve tona ne vecanti ata te cilet e ben te mundshme qe kete vit asnje student mos kthehet pa iftar cdo nate ne sofren tone…pra te kemi komoditet tu sherbejme gjithe intelektualve te ardhshem e kjo te jete vetem fillimi…

Edhe pse kishte mungesa si pasoje e largesise ne diaspore dhe prenotimeve ne iftare tjera familjare i falenderojme te gjithe ata edhe qe nuk ishin me ne dhe i falenderojme.l te oranishkit me keshillat e tyre per kete eviniment edhe ate :

Moderatorin: Prof. Abdulkader Selimin
Lexuesin e kuranit: Hfz Hamza Mahmudin
Hoxhen : Ali Ashanin nga Tetova
Dr. e shkencave islame te Medines: Enall Jakupin nga Gostivari.
Pergjegjesin e sh.h.Agimi i Bamiresise: Dr.Visar Xhaferin.

E lusim Allahun ky iftar te jete tradicional dhe te trashegohet tek te rinjte te cilet na befasuan me.organizmin dhe me lejen qe e moren qe ne kete eviniment ta shtrojme ne brendi te lokacionit te UEJL-it dhe te shoh ky aktivitet edhe shume vite me te mira se ky.

Stafi i sh.h.Agimi i Bamiresise – Tetove

You may also like...