Marrja e injeksioneve duke qenë agjërueshëm

Pyetje - pergjigjePyetje: Cila është dispozita e marrjes së injeksioneve intramuskular apo në venë  duke qenë agjërueshëm dhe a ka dallim në mes këtyre dyjave?

Përgjigje: Mendimi më i saktë është se nuk e prishin agjërimin, por nëse kanë përmbajtje ushqyese, atëherë agjërimi prishet.

Shejh AbdulAziz bin Baz

Përktheu dhe përshtati nga arabishtja:

Mujdin Xh. Xhaferi

14/07/13

You may also like...