Me fat Kurban Bajrami 2015!

Xhamia-1Sh.Q.Horizonti Plus ua uron gjithë besimtarëve festën e Kurban Bajramit…

Duke e lutur Allahun që gjithë ata që kanë qenë nga të bindurit dhe adhuruesit e këtyre ditëve të Dhulhixhes (haxh, therrje kurbanash, agjërim etj) tu jenë pranuar dhe ta gjejnë si shpërblim nga Allahu xhenetin Firdeus.
O Allah na jep ditë më të mira në umetin tonë dhe ndihmohu gjithë atyre që janë refugjatë, të strehuar, nevojtarë dhe të prekur nga lufta, ashtu siç din vetëm Ai.

Me respekt stafi i sh.q. Horizonti Plus – Tetovë.

You may also like...