Mishi i kurbanit një mundësi për shtrirje të dorës të dëmtuarve tanë…

3Kurbanat 2016…

Ashtu sikurse vitin e kaluar kur ndodhën vërshimet në Tetovë, (fshatrat Shipkovice, Recice dhe Poroj) kur pas asaj qe ndodhi ne Kurban Bajram ne si shoqate humanitare i destinuam ndihmat tona, sado pak qe tu ndihmojme te demtuarve nga ajo qe ndodhi, edhe kesaj radhe do te kemi nje destinacion te qarte, vetem e vetem ta deshmojme humanitetin tone, duke u solidarizur me te demtaurit me shprese dhe deshire qe ata sa ma pak ta ndiejne ate qe ju ka ndodh me aq sa i kemi mundesite dhe kapacitetet tona.
Kete vit Sh.H. Agimi i Bamiresise – Tetove, per 5-tin vit radhazi organizon grumbullimin e kurbanave dhe shperndarjen e tyre nevojtareve qe ne listat tona ata behen cdo vit e me shume per shkak gjendjes momentale te rende ekonimike ne vendin tone.
Kete vit i gjithe organizimi eshte me kushtet e nevojshme per prerjen, mbikqyrjen dhe evidentimin e tyre nga aspekti ligjor sa i perket thertores tek e cila do te kryhet I gjithe procesi I saj.
Pergjegjes I projektit vllau jone Ekrem Rufati per ndryshe sekretari i shoqates humanitare “Agimi i Bamiresise”  Tetove.
Diaspora mund lirisht çdo kontakt ta bej permes viberit,fb dhe what’s up-it ne numrat e kontaktit.
E lusim Allahun kjo tradites e yne te behet çdo here e bereqetshme ne veçanti kur ka edhe nevoje sikurse vershimet ne Shkup dhe popullata jone e cila kane nevoje per nje dore tw shtrire per te…

Visar Xhaferi – Kryetare i shoq. Agimi i Bamiresise – Tetovë

You may also like...