Na erdhi mundësia për përmirësim – Ramazani!

Ramazan-6Vllezër dhe motra të ndershëm selamu alejkum…

Na erdhi muaji i bekuar i Ramazanit, po ua bëjm këtë urim me dëshirë dhe shpresë që kjo të jetë një mundësi e veçantë për tu ndryshuar për kah e mira.
Na erdhi muaji ku Allahu të keqen na e ka ndaluar me lidhjen e shejtanëve, pra na ka lënë të lirë dhe të lehtë për të bërë punë të mira sa kemi mundësi.

Jemi në muajin e shpërblimeve enorme, ku ata shpërblehen ndryshe , në veçanti agjërimi, ky adhurim madhështorë.
E lusim Allahun me emrat e Tij të bukur dhe me cilësitë e Tij të larta të na lehtësoj agjërimin e këtij muaji dhe të na lehtësoj kryerjen e obligimeve fillimisht

pastja edhe të nafileve sa më shumë që ta mbrijmë fundin e tij të devotshëm, të pastruar nga mëkatet dhe të shpërblyer me xhenetet të Tij.

Me respekt stafi i sh.q. Horizonti Plus – Tetovë

You may also like...