Ndihmat e Ramazanit 2017

Ndihmat e fundmuajit te Ramazanit

Per te 5 fit radhazi ekipi I sh.h.Agimi I Bamiresise – Tetove, beri mbledhjen dhe shperndarjen e ndihmave ne fundmuajin e ramazanit.

Kete vit pas nje kontributi te bollshem nga diaspora por edhe nga vete besimtaret e rethines se Tetoves u shperndajten mbi 130 komplete me permbajtje ushqimore ku nje komplet eshte perbere nga 2 pako me 12 artikuj ushqimore.

Edhe kete vit shperndarja e ushqimeve u be ne menyre te mire organizuar nga ekipi I shoqates tone, duke ua derguar ndihmat edhe neper shtepija vetem e vetem te arij sadakaja e besuar ne vendin me te merituar.

E lusim Allahun qe ti shperblej kontribuesit qe na e besuan sadakane e tyre neve per tju ardh ne ndihme sa do pak nevojtareve te rethines se Tetoves duke bere lutje qe Allahu tju jap bereqet ne pasurinë dhe punen e tyre.

O Zot na ndihmo dhe na jep elan dhe vullnet qe çdo vit te jemi me te besuar dhe me te konsoliduar ne kete veprimtari te dobishme, o Zot na I pranoj keta pune te mira ashtu sic din vetem se Ti dhe na I rezervo qe ata te na gjinen ne diten me te veshtire – Diten e llogarise.

 

 

You may also like...

1 Response

  1. November 9, 2017

    Such a nice blog.

    I have read an amazing article here.