Nje 10 ditesh intens ne pune… (Kurban Bajrami 2017)

Nje 10 ditesh intens ne pune…
(Kurban Bajrami 2017…)

418 Kurbana eshte bilanci I ketij vitit qe mblodhi dhe shperndau sh.h. Agimi i Bamiresise -Tetove, kurse 4 dite radhazi ishin ditet e gjata ku u kry inshallah me sukses ky proces ne mbi 40 lokacione – qytete, fshatra, lagje, shoqata etj…

E pergezojme ekipin tone te pandalshem qe nuk u dorezu edhe pse kishte “mundim” ne pritje, durim dhe organizim…

E lus Allahun ti shperblej ata qe I pren kurbanat me neve duke e lut Allahun tua kete pranuar kete ibadet dhe se shpejti do ta kemi edhe Projekt-videon “Kurbani 2017″…

Stafi i sh.h.Agimi i Bamiresise – tetove

#agimiibamireise
#xhematineveprim
#meshiroqetemeshirohesh

You may also like...