Vlera e mësimit të Kuranit

01 – Vlera e mësimit të Kuranit “ Më i miri prej jush është ai i cili e mëson Kuranin dhe ua mëson të tjerëve.“ – Hadith Falenderimi i takon Allahut ndërsa përshendetjet dhe...