Pregatitja e ndihmave…

Faza e pare e pregatitjes se ndihmave…

Si cdo vit edhe kete vit Sh.H.Agimi i bamiresise – Tetove po ben gati pakot e ndihmave per mbi 200 familje qe i kemi ne lista porse edhe te tjere qe mundet kane nevoje te jene ne listat tona edhr pse njerezit nuk i njohin si nevojtare.

Mbi 200 pako u ben gati per tu mbushur kurse ne ditet ne vijim do na vin edge 200 tjera.

E lus Allahun keto kuti para Bajramit ti gezojne sa me shume familje ne nevoje dhe Zoti ti shperblen bamiresit ashtu sic din vetem Ai.

Sh.H. Agimi i Bamiresise – Tetove

You may also like...