Organizimi i prerjes së Kurbaneve – Kurban Bajrami 2013

KurbanFalenderimi i takon Allahut, paqa dhe mëshira e Tij qofshin mbi të Dërguarin e tij, familjen e tij, shokët e tij fisnik dhe mbi të gjithë pasuesit e rrugës së tij deri në ditën e gjykimit.

Në vijim Sh.Q. Horizonti Plus ju njohton për nismën e radhës e ajo është organizimi i prerjes së Kurbanave me rastin e Kurban Bajramit 2013, ku i njohton vllezërit se çmimi i një kurbani është 75 euro kështu që kush do që është i interesuar mund të na kontaktoj në këtë nr. 071 535 133, ku sipas dëshirës mund edhe ti jepet mishi i kurbanit të tij ose mund të na e lej neve për ta shpërndarë nevojtarëve që figurojnë në listat e shoqatës tonë.

Urime dhjetë ditët e Dhulhixhes e lusim Allahun t’ju ja vullnet për kryerjen e farzeve në mënyrën më të mirë të mundshme dhe shtimin e nafileve sa më shumë, të na mbuloj mëshira e Allahut e të na falen mëkatet e gjithë vitit në veçanti me agjërimin e ditës së Arafatit, o Allah na i lehtëso dhe na i prano veprat tona në këto ditë.

Stafi i Sh.Q.Horizonti Plus – Tetovë

You may also like...