PROJEKTI “MIELL PER NEVOJTARET”

Projekti i radhes – Buke per nevojtaret…
(Me nga 600 den ne muaj nga paga yte…)
Fotografia e Ekrem Rufati

Projekti “Miell per nevojtaret” ka per qellim qe te mbuloi rreth 300 familje te listave tona per nevojtare…me nga 100 thesër per 100 familje ne muaj…

“Sadaka ja me e dashur te Allahut eshte ajo e vazhdueshme qofte ajo edhe pak”…

Ky hadith eshte qellim yne , sadaka e vazhdueshme dhe ushqim baze per shume familje nevojtare…

O Zot na jep sinqeritet dhe bereqet ne kete projekt qe tu jemi ne ndihme nevojtareve tane sadopak…

Per cdo detaje te projektit do lexoni ne fawn tone fjalaebukur.net
Dhe kontakt e numrin: 071 535 133…
Tek vlla Ekrem Rufati.

#agimiibamiresise
#xhematineveprim

You may also like...