Seminari “Qendrueshmeria ne fe”

123Me sukses edhe nje seminar i realizuar…

Me 3 janar te dielen per te tretet here ne Tetove u realizua seminari “Qendrueshmeria ne fe” me hoxhen Ulvi Fejzullahu ne restorantin “5 yjet” ne Tetove tani nga shoq.humanitare “Agimi i bamiresise” – Tetove.

Nje teme e shtjelluar nga 4 tema ku e ligjerata e fundit e 5 ishte pyetje – pergjigje te gjithe te pranushmit perfituan se cilat jane fillimisht bazat e burimit te dijes fetare te cilat duhet shoqeruar me Shkaqet e veprave qe na forcojne ne fe. Dija mbi pasojat e mekateve dhe ne fund frytet e korura nga qendrueshmeria ne fe si ne aspektin individual ashtu edhe na ate xhematore.

E lusim Allahun qe keto seminare te jene ne shtim e siper per shkak dijes se madhe qe rrjedh nga shpallja jone e cila edhe perskaj jetes dinamike ajo vazhdimisht na theret ne zgjidhje dhe avancim per te dale cdo here fitues perballe sfidave dhe probleme ne rruge qe I hasim si besimtare dhe xhemat.

Stafi i shoqates “Agimi i Bamiresise” – Tetove

 

 

You may also like...