Shoqata humanitare “Agimi i Bamirësisë” drekon me vëllezërit e Diaspores

Dreka me diapsoren 2017…Fotografia e Sh.H.Agimi i bamirësisë - Tetovë

Dje ne restorantin “Gafari” sh.h.Agimi I Bamiresise -Tetove, per se pari here organizoj ne shenje falenderimi “Dreke e Dispores” me miq, hoxhallare dhe xhematli si nga Mergimin ashtu edhe nga vendi ku ishte kenaqesi qe te ndajsh kohe ne kete mexhlis me ta porse ehe njekohsisht te pranojsh keshilla te perzgjedhura nga mysafiret e kesaj dite…
O Zot bere kete nje tradite tek mire te cdovjetshme vetem si shenje falenderimi dhe mirejohjeje per gjithe ata qe shpesh na bashkangjiten neve ne projektet tona humanitare per tu solidarizuar me nevojtaret e rrethines tone.
Se shpejti edhe evinimenti I teri I xhiruar nga stafi I shoqates…Fotografia e Sh.H.Agimi i bamirësisë - Tetovë

Fotografia e Sh.H.Agimi i bamirësisë - Tetovë

Fotografia e Sh.H.Agimi i bamirësisë - Tetovë

Fotografia e Sh.H.Agimi i bamirësisë - Tetovë

 

You may also like...