Urime festë e Fitër Bajramit

Bajrami-1Es-selamu alejkum ve rahmetullahu ve berekatuhu

Sh.Q. Horizonti Plus – Tetovë gjithë besimtarëve musliman ua uron festën e Fitër Bajramit duke e lutur Allahut që medreseja nga kemi dalur, pra ajo e Ramazanit, të ketë lënë shenja në personalitetin dhe shpirtin tonë, e lusim Allahun të na jenë pranuar gjitha adhurimet, të na jenë falur mëkatet dhe të kemi aritur devotshmërinë.
Sot në këtë ditë festë ju urojmë shëndet, lumturi, suksese dhe gjithë të mirat duke e lutur Allahun që në mesin e çdo shtëpie të besimtarëve të ketë paqë, mirëkuptim dhe solidaritet i cili do të na shpie drejt një shoqërie më të mirë në çdo ditë që do e lëm pas.

Stafi i sh.q. Horizonti Plus – Tetovë

You may also like...