Urime festën e Kurban Bajramit!

Bajrami-kurban-15Stafi i Sh.Q.”Horizonti Plus” – Tetovë ua uron Festën e Kurban Bajramit kurse antarëve të saj dhe hoxhës Ejub Selmanit që janë në haxh u dëshiron haxh të pranuar bashkë me xhematin e tij në vendet e shenjta!

E lusim Allahun të na jen pranuar adhurimet në këto ditë të muajit të shenjtë DhulHixhe me shpresë dhe dëshirë të na kaploj mëshira e Allahut të na falen mëkatet e të shënohemi në listën e banorëve të xhenetit!

Stafi i sh.q. Horizonti Plus – Tetovë

You may also like...