Urime muajin e shumë pritur të Ramazanit

RamazaniUrime Ramazanin…

Shoq.humanitare “Agimi i bamiresise” ua uron gjithe besimtareve musliman muajin e bekuar te Ramazanit me shprese dhe deshire qe ky Ramazan te jete ai i ndryshimit, i cili do te reflekton edhe pas mbarimit te tij nje energji te madhe per vepra ta mira gjate gjithe vitit per ndertimin tone si personalitete te larta ne cdo sfere dhe te ngulit tek sjellja jone virtyte qe do bejne ndryshimin edhe ne rethin tone, e gjitha kjo per te kontribuar qe gjendja jone si umet por edhe si popull te permiresohet cdo dite e me shume.

E lusim Allahun te na mundesoj ate ta kemi te lehte me adhurime te pranuara dhe me sinqeritet dhe bereqet ti kryejme te gjitha aktivitetet tona ne kete muaj te begate.

You may also like...